fbpx

Privatumo politika

MAŽOSIOS BENDRIJOS „BRAZZISTUDIO“ ir VIEŠOSIOS ĮSTAIGOS „BRAZZISOCIAL“ Interneto privatumo ir slapukų politika

Mažoji bendrija „Brazzistudio“, bendrijos kodas 303502395, veiklos adresas Vytenio g. 52, LT-03202 Vilnius; kontaktai: el. p. inspired@brazzi.co, tel. nr. +370 (674) 46 022 ir viešoji įstaiga „Brazzisocial“, įstaigos kodas 305172188, registracijos adresas Aušros g. 5, Antakalnio k., Kaišiadorių r. sav.; kontaktai: el. p. inspired@brazzi.co, tel. nr. +370 (674) 46 022 (toliau kartu vadinama – „BRAZZI“), be kita ko, suprantama kaip Duomenų valdytojas, itin vertina ir saugo Duomenų subjektų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje (toliau – Politika) aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus. Šią Politiką taikome tais atvejais, kai lankotės BRAZZI interneto svetainėje www.brazzi.co. Ši politika taip pat skirta informuoti Jus apie atliekamas asmens duomenų tvarkymo operacijas bei pagrindines nuostatas, skirtas užtikrinti Jūsų privatumą.

Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

Kokiais tikslais tvarkomi Jūsų duomenys?

Siekdami užtikrinti skaidrumą ir atsakingą asmens duomenų tvarkymą, informuojame, kad BRAZZI tvarko asmens duomenis fotografijos paslaugų teikimo tikslais:

• Fotografijos mokymų paslaugų pirkimui užtikrinti;
• Siųsti Jums informaciją apie pirkimą;
• Atsakyti į Jūsų užklausas;
• Atlikti mokėjimus, išvengiant sukčiavimo;
• Laikytis mokestinių prievolių (pvz., mokesčių apskaičiavimo);
• Siųsti rinkodaros pranešimus, jei pasirinksite juos gauti.

Kokie asmens duomenys renkami ir tvarkomi elektroniniu paštu inspired@brazzi.co?

Jūs galite elektroniniu paštu inspired@brazzi.co pateikti šiuo savo asmens duomenis: Vardas; Pavardė; Telefono numeris; Elektroninio pašto adresas; Socialinių tinklų (Facebook, Instagram) duomenys: vardas, miestas); Banko sąskaitos numeris; Atvaizdas.

Kokie asmens duomenys renkami ir tvarkomi registruojantis į BRAZZI mokymus?

Jūs galite registruodamiesi į BRAZZI vykdomus mokymus naudodamiesi internetinės svetainės www.brazzi.co standartizuota pirkimo platforma, esančia kategorijoje „Mokymai“ laisvanoriškai pateikti: Vardas; Pavardė; El. pašto adresas; Telefono numeris; Banko sąskaitos numeris, IP adresas, naršyklės tipas.

Kokie asmens duomenys renkami ir tvarkomi registruojantis BRAZZI studijos rezervacijos metu?


Jūs galite rezervuoti BRAZZI studiją naudodamiesi internetinės svetainės www.brazzi.co standartizuota rezervacijos platforma „Visitorify“ laisvanoriškai pateikdami: Vardas; Pavardė; El. pašto adresas; Telefono numeris.

Kokie asmens duomenys renkami ir tvarkomi registruojantis pateikiant užklausos formą „Turite klausimų“?

Jeigu Jums kyla papildomų klausimų galite pateikti užklausą standartizuota užklausos forma, esančia kategorijoje „Kontaktai“. Tokiu atveju renkami duomenys: Vardas; El. pašto adresas; Telefono numeris; Tema; Žinutės turinys; IP adresas.

Kokiais teisiniais pagrindais gali būti renkami Jūsų asmens duomenys?

Duomenų subjektas davė sutikimą, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi vienu ar keliais konkrečiais tikslais (Reglamento 6 str. 1a dalis.).

Kiek laiko saugomi Jūsų duomenis?

Elektronine forma pateikti asmens duomenys saugomi ne ilgiau nei 12 mėn. po duomenų pateikimo momento.

Kam BRAZZI teikia ar gali teikti asmens duomenis?

Įsipareigojame neperduoti jūsų asmeninių duomenų jokioms nesusijusioms trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:
• Jei yra jūsų sutikimas asmens duomenų atskleidimui;
• Teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.

BRAZZI asmens duomenis gali teikti duomenų tvarkytojams, kurie atlieka BRAZZI tam tikrus darbus ir teikia paslaugas (pvz., buhalterines paslaugas teikianti įstaiga ar kompiuterines programas aptarnaujanti IT įmonė), taip pat bankams, VMI prie LR FM, SoDra ar k.t. valstybės institucijoms.

TIESIOGINĖ RINKODARA

Ar gali BRAZZI siųsti Jums pranešimus?

Jūs galite laisvanoriškai sutikti, jog Jūsų pateikti Asmens duomenys (el. pašto adresas) būtų naudojamas BRAZZI rinkodaros tikslais – pateikti Jums patraukliausius pasiūlymus, susijusius su fotografijos paslaugomis savo sutikimą aktyviu būdu, išreikšdami BRAZZI interneto svetainės www.brazzi.co registracijos formoje, pažymėdami varnele ir patvirtindami savo pritarimą dėl elektroninio pašto naudojimo tiesioginės rinkodaros tikslams.

Koks tikslas?

Jūsų pateikti duomenys, kurie naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais padeda užtikrinti nuolatinį BRAZZI fotografijos paslaugų tobulinimą bei vystymą ir suteikia galimybę pateikti kuo geresnius paslaugų pasiūlymus.

Kiek laiko galioja sutikimas?

Jūsų sutikimas dėl duomenų naudojimo tiesioginės rinkodaros tikslais galioja 24 mėn. nuo sutikimo pateikimo momento arba tol, kol Jūs neatšauksite duoto sutikimo.

Kaip atsisakyti pranešimų?

Jeigu Jūs nepageidaujate, kad Jūsų pateikti duomenys (el. pašto adresas) būtų naudojamas tiesioginės rinkodaros tikslais, galite rašyti elektroninį laišką adresu inspired@brazzi.co arba siųsti atsisakymą registruotu paštu Vytenio g. 52, LT-03202 Vilnius ir nurodyti, kad nepageidaujate gauti tiesioginės rinkodaros pranešimų ir BRAZZI. Tokiu atveju, BRAZZI, įsipareigoja ne vėliau kaip kitą darbo dieną pašalinti Jūsų kontaktus iš reklaminius pranešimus siunčiančios programos.

SLAPUKŲ NAUDOJIMAS (angl. „COOKIES“)


Kas yra slapukai?

Slapukas (angl. cookie) – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į Jūsų kompiuterio arba mobilaus prietaiso naršyklę, kai Jūs apsilankote svetainėje. Sekantį kartą apsilankius svetainėje šis failas gali būti nuskaitytas, kad svetainė galėtų atpažinti Jūsų kompiuterį ar mobilųjį prietaisą.

Kam mes naudojame slapukus?

Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau BRAZZI internetinėje svetainėje www.brazzi.co, bei daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę, klientų aptarnavimą ir BRAZZI teikiamas fotografijos paslaugas.

Teisėtas pagrindas – BRAZZI teisėti interesai užtikrinti internetinės svetainės www.brazzi.co funkcionalumą.

BRAZZI svetainėje slapukai įprastai naudojami šiais tikslais:
Techniniai slapukai: Įstaigos internetinio puslapio lankytojams Įstaiga stengiasi pateikti pažangų bei lengvą naudoti internetinį puslapį, kuris automatiškai prisitaiko prie jų norų ir poreikių. Kad tą pasiektų, Įstaiga naudoja techninius slapukus, kurie leidžia matyti internetinį puslapį ir įgalina teisingą jo veikimą. Įstaigos internetinis puslapis tinkamai veikia tik techninių slapukų dėka.
Funkciniai slapukai: Įstaiga taip pat naudoja funkcinius slapukus, kurie leidžia prisiminti Duomenų subjekto pasirinkimus ir drauge efektyviai naudotis internetiniu puslapiu (pvz. slapukų dėka internetinis puslapis prisimena Duomenų subjekto pasirinktą kalbą, atliktas paieškas ar peržiūras, Įstaigos siūlomas Prekes/ Paslaugas. Šio tipo slapukai nėra būtini internetinio puslapio veikimui, bet jie prideda daugiau galimybių ir Pirkėjo naršymą daro malonesnį.
Analitiniai slapukai: šio tipo slapukus Įstaiga naudoja siekdama suprasti, kaip Įstaigos lankytojai naudoja Įstaigos internetinį puslapį, atrasti silpnąsias ir stipriąsias internetinio puslapio dalis, optimizuoti ir gerinti internetinio puslapio darbą bei toliau diegti pažangius sprendimus. Renkami duomenys apima Duomenų subjekto peržiūrėtus puslapius, Duomenų subjekto naudojamos platformos tipą, datos ir laiko informaciją, paspaudimų skaičių, pelės judėjimą ir naršymo veiklą, raktinius žodžius ir kitą tekstą, kurį Duomenų subjektas renka internetinio puslapio naršymo metu. Taip pat analitinius slapukus Įstaiga naudoja internetinėms reklamos kompanijoms, siekdama analizuoti vartotojų elgesį po to, kai jiems parodoma Įstaigos internetinė reklama. Įstaiga nežino kuris Duomenų subjektas tai yra, renka tik anonimišką informaciją.

BRAZZI interneto svetainėje www.brazzi.co naudojami šie slapukai:

PavadinimasSlapuko tipasGaliojimo laikasNaudojimo paskirtisAr slapukas būtinas?
PHPSESSID Funkcinis slapukasSlapukas yra su atsitiktiniu unikaliu numeriu arba raidžių / skaičių eilute. Slapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Slapukas yra skirtas svetainės funkcionalumui realizuoti.Jis nustato, kad esate tas pats asmuo, o ne naujas lankytojas. Jis nekaupia jokių jūsų asmeninių duomenų.Taip
woocommerce_c art_hash Funkcinis  slapukasSlapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Paskirtis: Šiame slapuke yra unikalus numeris/id, priskirtas jūsų vizitui svetainėje. Jis naudojamas susieti jus su prekėmis, kurias įsidedate į krepšelį.Taip
woocommerce_i tems_in_cart Funkcinis slapukasSlapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.Šis slapukas įrašo kiekį prekių, kurias įsidedate į krepšelį. Jis nekaupia jokių jūsų asmeninių duomenų.Taip
wp_woocommerce_session_ Funkcinis slapukasGalioja 48 valandas. Šiame slapuke yra unikalus numeris/id, priskirtas jūsų vizitui svetainėje. Jis naudojamas tam, kad galėtume jums pateikti pagrindines e-prekybos funkcijas. Jis nekaupia jokių jūsų asmeninių duomenų.Taip
cookie_notice_a ccepted techninis slapukas1 metaiSlapukas užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos. Šis slapukas nėra įjungiamas, iki kol nepateikiate sutikimo.Taip
_ga statistikos/marketingo slapukas2 metusSlapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.Taip
_gid statistikos/marketingo slapukas24 valandasSlapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.Taip
_gat statistikos/marketingo slapukas1 minutė Naudojamas nustatyti naujas sesijas / apsilankymusTaip
AMP_TOKEN statistikos/marketingo slapukas30 s. iki 1 metųTuri raktinį žodį, kuris gali būti naudojamas norint gauti Client ID iš AMP kliento ID serviso. Kitos galimos reikšmės rodo atsisakymą, ateinančią užklausą ar klaidą iš Client ID išvedama iš AMP Client ID serviso.Taip
pll_language funkcinis slapukas 1 metai Prisimena, kuri kalba naudojama.  Pavyzdys: pasirinkus EN – lankytojui kitą kartą rodys EN.Taip
_fbp statistikos/marketingo 1 metai Slapukas naudojamas FaceBook reklamos tikslams.Užtikrina, jog žmones, kurie lankėsi puslapyje, pasiektų reklama, jiems esant FaceBook arba kitoje FaceBook priklausančioje platformoje.Ne

BRAZZI nėra atsakinga už kitų interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš BRAZZI interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

ASMENS DUOMENŲ SAUGUMAS

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai. Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones, taip pat duomenų tvarkymo metu, įgyvendiname tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

BRAZZI darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie įstaigos klientus, įskaitant ir BRAZZI svetainės lankytojus.

Asmens duomenų saugumo priemonės nustatomos atsižvelgiant į rizikas, kurios kyla tvarkant asmens duomenis. BRAZZI interneto svetainėje www.brazzi.co naudojamos apsaugos procedūros:

• Interneto svetainėje naudojamas Letsencrypt.org SSL saugumo sertifikatas (patvirtinta svetainės tapatybė – lankomasi tikrojo duomenų valdytojo aplinkoje; užšifruoti visi tarp serverio ir naršyklės perduoti duomenys; Užtikrinamas duomenų vientisumas ir originalumas);
• Automatinis slaptažodžio keitimas kas 90 d.;
• Slaptažodžio saugumo vadovas (Skatinama, kad visi, turintys prieigą prie savo paskyros, naudotų tvirtus slaptažodžius. Be to, siekiama laikytis OWASP 10 saugumo standarto).

JŪSŲ TEISĖS IR KITA AKTUALI INFORMACIJA


Jūs turite teisę:

• kreiptis į BRAZZI su prašymu suteikti informaciją apie BRAZZI tvarkomus Jūsų asmens duomenis, iš kur ir kaip asmens duomenys yra surinkti bei kaip BRAZZI juos tvarko;
• kreiptis į BRAZZI su prašymu ištaisyti Jūsų asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai susipažinę su asmens duomenimis Jūs nustatote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;
• kreiptis į BRAZZI su prašymu sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai susipažinę su savo asmens duomenimis Jūs nustatote, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai, tvarkomi pertekliniai asmens duomenys ar egzistuoja kiti teisės aktuose nustatyti pagrindai;
• nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, arba dėl teisėto intereso, kurio siekia BRAZZI arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys.
• susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu gauti su savimi susijusius asmens duomenis, kuriuos pateikėte BRAZZI ir persiųsti šiuos duomenis kitam duomenų valdytojui, arba reikalauti, kad BRAZZI tiesiogiai persiųstų tokius asmens duomenis kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai įmanoma (teisė į duomenų perkeliamumą).

Dėl savo teisių įgyvendinimo ar nusiskundimų, galite kreiptis į BRAZZI atstovą elektroniniu paštu inspired@brazzi.co arba registruotu paštu adresu Vytenio g. 52, LT-03202 Vilnius. Taip pat galite kreiptis ir į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, tačiau visuomet sieksime visus klausimus išspręsti tiesiogiai kartu su Jumis.

Kaip sužinoti apie šios politikos pakeitimus?

BRAZZI atnaujinus šią privatumo ir slapukų politiką, apie esminius pakeitimus informuosime paskelbdami pranešimą interneto svetainėje www.brazzi.co.

Atnaujinta 2019-12-17

@ Visos teisės saugomos “MB Brazzistudio” | Privatumo politika

×

Rašyti atsiliepimą

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami siekiant sureaguoti į Jūsų kreipimąsi. Plačiau "Privatumo politika" puslapyje

×

Klausti

Sutinku, kad mano duomenys (vardas, elektroninio pašto adresas, telefono numeris ir žinutė) bus naudojami pagal Privatumo politikos taisykles.
×

INSPIRAZZI ŽURNALO PRENUMERATA

Būk kūrybos dalimi - sek žurnalo naujienas

Sutinku, kad mano įvestas el.paštas būtų naudojamas, teikiant BRAZZI pasiūlymus ir naujienas. Plačiau čia